Thursday, January 17, 2013

Segmen :: Selamat Ulangtahun Kelahiran ::

Assalamualaikum, 

salam jumaat penghulu segala hari... 

semoga sahabat-sahabat ku diberi kesihatan dan kegembiraan yang terbaik di hari yang baik ini....

ehem..ehem..ehem..

Dengan hari jumaat yang ceria ini, Pn. Bayu juga agak bergaya mengenakan Abaya yang telah lama di simpan. (pemberian seorang rakan yang pernah bertugas di Arab- Riyad kot.?)..dan memakai Vietnam cotton scarf yang sangat selesa di pakai... dan tidak panas...sangat puas hati dengan kualitinya walaupun harga tidak semahal.....tudung yang berjenama...(eh'eh..macma iklan pulak!)

***

Walaupun hari ini agak sibuk, tapi masih dalam kawalan. Jadi dengan hati yang berbunga-bunga ini Pn bayu nak join SEGMEN : SELAMAT ULANGTAHUN KELAHIRAN  daripada MiMie
 Jangan lupa click Banner and Join yer.

Nama : Pn. Bayu
D.O.B : 23 September 1982 

 Kikikiki.... dah 3 series dah Pn. bayu ni.....tak kisahlah kan, ada apa dengan angka?? 
vavavava....ayat untuk menyedapkan hati sendiri....

Dear Mimie, Bayu  adalah follower awak yg ke 653. 

Hah..simple je kan... sesiapa yang ada masa terlebih tu..boleh la join untuk memeriahkan segmen di Blog Mimie ye....heheheh

tarikh tamat : 31 Januari 2013 

 


 


 

14 comments:

  1. tQ kak join segmen saya..saya dah follow sini juga.. :)
    salam kenalan juga.. :)


    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/senarai-nama-peserta-segmen-selamat.html

    akan sentiasa diupdate.. nti tgk la sapa yang tarikh besday sama.. ;)

    ReplyDelete
  2. dari segmen yg sama...singgah+follow awak :) follow back k

    http://tomatobey.blogspot.com/2013/01/segmen-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen..kena panggil kakak la...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. kakak tak pe..jangan panggey makcik yer..hahaha

      Delete
  4. slmt bsegmen..gud luck jgk..
    eh nmpk muda la..da 3++ series ke..huuu

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum.. Dari segmen yang sama...
    Done follow & singgah...:)
    http://sayaaishah92.blogspot.com/2013/01/segmen-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

    ReplyDelete
  6. aku join tak lama lagi ok ^_^

    Tips Hilangkan Perut Buncit | Tips Cantikkan Perut | Senaman Untuk Perut Yang Cantik Klik Sini !

    ReplyDelete
  7. as salam..
    singgah sini :)

    *dari segmen y sama
    http://kkpyacrita.blogspot.com/

    ReplyDelete