Wednesday, January 16, 2013

Saya nak sponsor hadiah untuk GA....

Assalamualaikum....

Salam khamis yang penuh ceria.... 

Tadi sempat BW sekejap kat blog kawan-kawan, semasa berBW.. tiba-tiba ai terfikir, Why not ai jadi sponsor untuk any Segment or GA..


Idea untuk menjadi salah sorang sponsor datangnya kerana tidak mampu untuk membuat GA segment sendiri...hahahahha dalam erti kata lain, masih belum mahir sepenuhnya untuk create any segment di blog sendiri untuk meningkatkan pembaca dan follower. (Kalau ada yang sudi nak ajar...kecik tapak tangan nyiru Pn. Bayu tadahkan...)

Apa yang  Pn. bayu nak sponsor??

Hah.... yang ini Pn. bayu dah fikirkan lah..cuma pemilihan "barang / gift " tersebut perlu dipilih mengikut kesesuaian segment... tapi rasanya tiada masalah kot untuk sponsor barang apa pon kan? kan? kan?....

Kepada kawan..kawan...yang sudi atau sedang mencari salah sorang sponsor untuk segment anda..boleh la tetanya Pn. Bayu yer.... 

wassalam..


** entri tanpa gambabr atau poster... saya budak baru belajar... kikiki...
bestnye kalau kak mia baca entri ni...kikikiki.... (kecik je tulisan sebab malu-malu...)

16 comments:

  1. Kakak belum pernah buat GA atau segment tapi join org punya adalah..

    ReplyDelete
  2. assalam..singgah dan follow sini :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wassalam... terima kasih pen biru..

      Delete
  3. Murah rezeki pagi Jumaat ni Pn bayu...
    Okje nak buat segmen.... memang taklah...nak join pun malas he..he...confirm org tak join!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih.... tu la kan...boleh jadi sponsor je kot.. kalau bersegment kang orang tak moh join...hahahaha belum yakin....

      Delete
  4. Semoga murah rezeki di pagi Jumaat ni Pn Bayu...he..he..
    Okje ? jangankan nak buat segmen, nak join pun malas!

    ReplyDelete
  5. murahnya hati... banyak oh segmen kat blog ni hehe

    Tips Hilangkan Perut Buncit | Tips Cantikkan Perut | Senaman Untuk Perut Yang Cantik Klik Sini !

    ReplyDelete
    Replies
    1. yer la..tapi setakat ni...masih belum ada yang nak...hahah..tak pe..tak pe... tak xpire pon..hhahaa

      Delete
  6. pn.bayu nak sponsor apa? saya ada jugak fikir nak buat segmen tapi xtau bila. kena cari sponsor dulu. huhu

    #balas kat shoutbox blog saya ya?

    ReplyDelete
  7. may be Pn. Bayu nak sponsor cadar atau pun kain cotton .. cam tu lah...

    ReplyDelete
  8. boleh pn bayu sponsor GA saya nanti ? pn bayu nak sponsor apa ? reply dekat cbox blog saya :) http://sitinggistory.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. liyana dah follow pn bayu? heheheh.. ok nanti pn. bayu reply kat cbox awak ye..

      Delete
  9. akak nak sponsor ape ? akak nak x sponsor hadiah untuk karnival yang saya dan kengkwn saya buat ? karnival fesyen busana muslimah .. soryy laa saya ni suka baca blog je xsuka buat blog .. hehehe .. kalau akak nak sponsor kn, akak email je saya kt amalina_shahariri@yahoo.com

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum,akak. Akak nak x sponsor untuk GA saya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam... boleh PM saya melalui FB

      Delete