Sunday, November 25, 2012

Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com

Assalamualaikum..... jemput masuk.... 

Ok, pepagi masuk office berblogwalking dulu... merangkap sarapan pagi ai..

Menarik ..tertarik.. dengan segment kak Mialiana ni...


Sesiapa nak Join...jangan sogan sogan meh..Klik bena kat bawah ni...


errr.. untuk memenuhi syarat segment dari kak Mia ni.. perlu la nyatakan jumlah follower.... hahahhha... oooOOooo kak Mia...jangan gelakkan saya tau... Follower saya baru 16 orang... ciput je.. :P

Saya tertarik untuk join segment Kak Mia ni..sebab....yang FIRSTTTTTttttt sekali, Sure la nak Follow 
& Blogwalking kak Mia, pastu..ternampak pulak  logo Konvokesyen OUM yang ke 13, and kak Mia tercalon untuk anugerah CEMCA...(Doa dari saya: semoga tuah itu berpihak pada Kak Mia ye...amin...)...

Saya suka gaya tulisan kak Mia..sebab agak santai dan mudah difahami. saya sangat suka Entri Hargai pengunjung blog... nasihat yang akak bagi tu..memang besttt... sesuai lah dengan saya yang baru nak bertatih di dunia blogging ni.. TQ for tips yer kak mia.. ;)

ehemm..ehemm..kalau ada jodoh.. insyaAllah nanti kita jumpa kat stage masa Konvo nanti.. hihihi..sebab saya salah sorang anak kundang (hulur scroll pada chancellor/ pro chancellor) on that day.....ha... masa jalan kat stage nanti jangan lupa untuk.... 


Congratulation and done...

40 comments:

  1. Assalamualaikum.
    Syah datang dari segmen yang sama. Syah Followers ke 18.

    Jika sudi, jom join segmen syah pula.
    InsyAllah ada hadiah. (Link)

    Semoga dapat mengeratkan silatulraim.

    ReplyDelete
  2. Waalaikumsalam.. hai syah.. salam perkenalan juge..... ok..zassttt..

    ReplyDelete
  3. SELAMAT BERSEGMEN ..
    DATANG FOLLOW SINI DARI SEGMEN KAKMIA ..

    ReplyDelete
  4. Penat terbang tinggi-tinggi;
    Datang sini rehatkan diri`Dari Segmen yang sama :) Singgah baca entri & FOLLOW sekali! Salam Perkenalan :D

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  5. singgah dari segmen yang sama...
    follow sini... ^_^

    http://www.mizruha.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  6. Terima kasih sebab sudi singgah... akan berbalas kunjungan sebentar lagi... tungguu

    ReplyDelete
  7. assalam...ayu datang dr segmen yang sama...

    hehee...kalau tak keberatan ..jom la join segmen ayu pulak yer...hehehe..ada linknyer kat bawah ni...

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/11/jom-join-bloglist-ayuinsyirah-tahun-2012.html

    ReplyDelete
  8. Bw.. jemput singgah and see new entri… dtg dr segmen yang sama…http://haziyatulnajihah.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  9. Jalan2 ke tasik chini, Singgah sebentar dan follow sini :)

    Jemput singgah blog isz :)

    http://ismaildotcom.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  10. BW+FOLLOW cnie. .:)
    dtg dr segmen sma.. jmput ke blog sy pula.. :P

    http://sikucingsengal.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    gudluck.. :)

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum.. Blogger berusia 12 tahun singgah sini. Saya datang dari segmen yang sama.. :)


    http://www.faqihahhusni.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  12. singgah sini dari segmen yang sama :

    http://cikzaniff.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    salam kenal k & done follow

    ReplyDelete
  13. reena singgah sini..datang dr segmen yg sama..:)

    http://shazreena-reena.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  14. ooh cantik sungguh artwork blog ni...mmg mempesonakan....

    salam kenal...dtg dari segmen sama...
    http://timizero.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-blogwalking-mialiana.html

    ReplyDelete
  15. singgah dan follow dari segmen sama...
    http://fendy1302.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  16. salam..singgah dtg dri segmen sme :) slm knal ye..ad mase jom jmput ke blog sy http://akmaluv90.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html maseh :)

    ReplyDelete
  17. Datang bergolek dari Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com

    http://www.erazfadli.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  18. salam.. yeen dari segmen yang sama
    jemput singgah jika ada kelapangan ^^
    http://treasurelicious.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  19. Singgah n follow , dari segmen yang sama.. >_<

    http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  20. haii..... salam kenal... deno datang dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  21. Salam… Emmymazli datang dari segmen yang sama. Singgah baca entri & FOLLOW sekali! Salam Perkenalan ^_^

    http://emmymazli-emmymazli.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  22. wa... cantiknya blog pn. bayu ni... smile utk segmen Mia tu pun sesangatla kreatifnya... sampai sy pun suka nk joint blog pn. bayu ni.... salam, sy dr segmen yg sama... slmt berkenalan & sudi2 joint juga di http://ieta-myblog.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  23. dari segmen yg sma :)
    done follow u ..

    http://diarysiichiera97.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  24. haiii.. afraa dtg dr segmen same.. done follow.. jom ke blog afraa ?

    http://bulantemanbintang.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  25. singgah sini dari segmen yang sama =)
    dah follow :)
    http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  26. smiley tu comell... singgah sini dari segmen sama...~

    selamat berkenalan.. =)

    ReplyDelete
  27. Salam perkenalan di blogwalking perdana...Dari segmen yang sama.Follow sini gak~

    ReplyDelete
  28. done follow dari segmen yang sama :)

    http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  29. Salam perkenalan.
    Singgah dari segmen sama & follow sini.. #44

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  30. salam, singgah dari segmen yang sama. cantek belog awak. :)

    mai singgah mai.
    http://belognanabyte.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  31. Salam saya dari segmen yang sama . Datang follow awk . harap dapat follow sy . :)
    http://nasothman.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam perkenanan Gadis Cupcakes... terima kasih..follow pn.Bayu... akan membuat lawatan balas sebentar lagi..

      Delete
  32. salam. Senarai penuh peserta ada dalam entri ini

    http://www.mialiana.com/2012/11/senarai-peserta-segmen-follow-dan.html

    dan pemenang 10 orang blogger akan diumumkan pada malam ini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wassalam kak mia.. pn.Bayu baru dapat cek hari ni.. demam dah berapa hari..semuanya tergendala.... alhamdulillah hari ni Allah beri kekuatan dan kesembuhan.. syukur.

      Delete
  33. dari segmen yg sama :)
    btw , jum join :)
    http://hazirahhawamuslim.blogspot.com/2012/11/giveaway-oh-my-birthday-by-fatin-nazura.html

    ReplyDelete