Monday, November 26, 2012

Nak tukar tamplets blog!

Assalamualaikum dan selamat pagi semua,

Mood hari ini agak merudum :( jadi, ai berblogwalking dulu untuk naikkan mood dan mencari bahan bacaan....

Bila tegok blog sendiri.. rasanya macam perlukan sesuatu yang baru..yang fresh... dan tak serabut mata memandang.....

Hurmmm...dah tiba masanya untuk "BERTUKAR"!!! kot.... tapi sayang..kang ilang semuanya......huk huk huk..errr

Semangat nak tukar ni berkobar-kobar sebab, bila nak tukar or nak tambah something ...sangat la payah... rasanya html yang ai guna ni tak sama kot...! geram la...

Almaklum dah umo cenggini baru la nk aktif berblog..hahahahah...<-- hey itu bukan alasan okay!

Kalau lah ada cikgu yang boleh ajar kat sebelah saya nk set up blog ni balik... kan besttttt..... 

ok..ok... kita cuba.....cuba... dan cuba...


Ades.... dah cuba banyak kali ni...pesal tak jadi-jadi....nak save tamplet lama pon tak keluar-keluar.... sape boleh tolong ni.... helpppppp helpppp....

3 comments:

  1. nak save template pun tak boleh..? biasa kalau line slow aje jadi cam gitu...

    ReplyDelete
  2. yup... tu rasa cam..errr..kecewas..hehehe

    ReplyDelete
  3. cuba lagi... sy pown sll update design blog tp sll gak tak menjadi... hehe... jgn pts asa ye pn. bayu... :)

    ReplyDelete