Tuesday, December 18, 2012

Giveaway Awal Tahun Vs Akhir Tahun By Nurul


 Assalamualaikum... hari ini sangat rajin berblogwalking...... lepas itu terjumpa dengan segment giveaway yang best ni...... yang paling menarik minat Pn.Bayu...adalah hadiah-hadiah yang ditawarkan..sangat ooosemm..!

Pn. Bayu sangat tertarik pada hadiah utama dia... mudah-mudahan ada lah rezeki pn. bayu yer..at least menang la salah satu hadiah yang ditawarkan...kalau uolls pon terjua macam pn. bayu.. click bena kat atas tu... jom support cik adik Nurul kita.....

hah..lagi 1, pn. bayu nak ucapkan tahniah pada Nurul, tak kiralah apa pon result yang awak dapat... tapi pn. Bayu sure sangat...kompom  result pon oosemmm jugak kan kan kan? ooseemm dengan apa yang telah kita usahakan.... insyaAllah... itulah yang terbaik... :)

Ok..kepada uolls yang belum join...sekali lagi Pn. Bayu ajak uolls ramai-ramai join giveaway ni.... hadiah dia sangat best..tak percaya...tengok hadiah yang ditawarakn ni...

SENARAI HADIAH
PEMBAHAGIAN HADIAH
  • Blogger terbaik !!
Kain Telekung (1 pemenang) * Di nilai untuk keseluruhan blog
  •   Top reffrel 
Kain Telekung (1 pemenang)
  • Special winner
Jubah -Berdasarkan cabutan bertuah (1 pemenang)
  • Entry terbaik
Topup RM 5 Celcom (1 pemenang)
Topup RM 5 (1 pemenang)
  • 10 Peserta Akhir
Review Blog (10 pemenang)
  • Random winner (Cabutan bertuah daripada ahli keluarga)
Review blog (2 pemenang)
Ebook 1001 resepi (20 pemenang)
Accessories (3 pemenang)
Voucher RM 5 (3 pemenang)
Bunny HP Strap (3 pemenang)
Bloglist Forever (5 pemenang)
Cokelat (1 pemenang)
Rantai Silver (1 pemenang)
Doodle Full Body (2 pemenang)
Doodle (3 pemenang)
 
 
Ok... dah bacakan..? apa tunggu lagi... jom join...!





10 comments:

  1. Terima kasih.Nurul berpuas hati dengan apa yang Nurul dapat Insya-allah nanti Nurul usaha lagi untuk dapat yang terbaik.Pasal sertakan hadis tu tidak perlu,mula tu rasa perlu tp x apalah asalkan niat kita betul semua akan dimudahkan.

    ReplyDelete
  2. sy tag awak di http://coretangirlblog.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-akhir-tahun-2012.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamk..dah end la..sorry pn. bayu bercuti seminggu.... :(

      Delete
  3. Salam buat bayu awak telah di tag sila lihat sini http://ismaildotcom.blogspot.com/2012/12/giveaway-mialianacom.html

    ReplyDelete
  4. Dari segmen yang sama.. good luck.Happy New Year.

    http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2012/12/giveaway-akhir-tahun-vs-awal-tahun-by.html

    ReplyDelete