Friday, September 27, 2013

entry singgah sebentar di blog sendiri...

Assalamualaikum,

Alhamdulillah.... dah bertambah lagi 1 angka pada usia PB.... Syukur masih diberi kesihatan dan kesempatan bernafas dibumiNYA.

Ini entri singgah je, tapi rasa nak type panjang lebar...(rasa je..hahhaa)  banyak benda nak cerita..tapi tak sempat...
Bahan dah ada tapi tak sempat buat pape...tak sempat..tak sempat..tak sempat...grrrrr

Memang giler sibuk!... orang giler pon boleh relax... hahahahha..

Bulan ni memang super sibuk sebab setiap minggu ada program...
Ni 3 minggu strait keje... dan hari ni. akceli sejak kelmarin...kena attend conference di pwtc pulak..sambung raptai konvo...pastu sambung konvo pulak...huhuhu... tukar work station kat pwtc je laaaaa...
Lastweek,  2 week berturut-turut  berulang ke perak.... ada program...walaaaaaweiiii


ok times up menyinggah... >_<

10 comments:

  1. Walau sibuk macam mana pun kita bila berganjak usia pasti kita tak lupa kan... Happy birthday to you dear!.. take care.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kakzakie... hug sikit dengan akak.. :)

      Delete
  2. Menang sibuk tu gayanya PB....apa pun carry on.....dahulukan mana yg patut didahulukan

    ReplyDelete
  3. smoga dipermudahkan segala urusan. follower ke 525.. :)

    ReplyDelete
  4. Salam. Saya blogwalking sini dan follow awak :)
    Btw nak mintak tolong like link di bawah ni ^^

    https://www.facebook.com/aishah.fafa/posts/550188008409273
    Terima kasih sudi tolong :)

    Awak suka join contest / giveaway / segmen di blog atau facebook tak ? Kalau ya, jom singgah blog saya sambil usha banyak giveaway menarik dengan tawaran hadiah yang sangat awesome !

    Selalu-selalulah jenguk blog saya dan follow / bloglist untuk tengok update giveaway yang terbaru. Tiada paksaan hihi :)

    King Of Contest - http://twinkleeestar.blogspot.com/

    ReplyDelete