Tuesday, March 26, 2013

ada orang Unfollow saya???

Assalammualaikum,

Ini entri tanpa dirancang.... kira macam kecemasan la.. tapi taklah cemas mana pun..

Sebelum ni ada terbaca entri pasal ada orang unfollow blog dia.... bla bla bla...

Hari ni soklan sama bermain difikiran Pn. Bayu...


 
Tadi...ternampak jumlah follower kurang sorang..! camne bole jadi macam tu yer..???

Ok lah... Pn. Bayu tak kisah kepada sesiapa pun yang hendak follow ke..unfollow atau... nak kekal jadi silent reader. 

Pn. Bayu tetap berterima kasih pada semua.... 

TERIMA KASIH

 pada semua yang pernah membaca entri-entri dalam blog Pn. Bayu yang tak seberapa ini....

Pn. Bayu juga ingin menyusun 10 jari sekiranya ada entri  atau perkataan yang mengguris hati kalian... maaf lagi sekali....

Walauapapun,  Pn. Bayu suka berkawan dengan sesiapa sahaja... muda atau tua...  dan tidak suka mencari lawan (musuh tidak sihat) ....

Kat blog ni lah kadang-kadang Pn. Bayu menimba ilmu... berkongsi ilmu/ tip...meluahkan sesuatu, mengenali kawan baru..hatta di alam maya sekalipun... ukhwah itu harus diluaskan dan di jaga .... 
kan kan kan...

Tu je  la nak taip ... huhuhu...
Tq pada follwer blog ini..tq pada silent reader... and welcome pada kenalan baru....

Wassalam...

6 comments:

  1. Saya dah pm kat fb tapi tak berbalas. Sorry la tunggu lama eh :)
    - Nurilliya bt Muhd Sofi
    - 753 Pangsapuri TNB, Persiaran Bayan 2, 11900 Bayan Lepas, Sungai Ara, Penang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak sampai kot..tak dapat pon.. tak pe lah.. ok nanti Pn. Bayu kirimkan yer.. tinggu..Tahniah.

      Delete
  2. Pada kakak kalau dah follow kenapalah nak unfollow pulak kan... macam tak ikhlas pula dlm berkawan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak dah balik..... apa khabar...

      Delete
  3. Assalamualaikum.. Saya datang menambah follower di sini.. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih encik eraz fadli .....

      Delete