Monday, September 3, 2012

Manjakan diri di SPA dengan pakej harga MURAH dan berpatutan..JOM!

Spa-Massage.jpg (600×398)



Sebelum ni buat entry pasal berspa waktu raya hari tu... so sambil kerja, dok la google google nak carik pakej pakej spa yang menarik dan mampu dimiliki..hahahahah ni ai nak share something...teruskan membaca yer...

PA_Spa02_lg.jpg (576×433)



ok... untuk penjimatan yang agak BERBALOI_BALOI... cer..uolls tengok-tengok kat sini MILKADEAL

Banyak pakej-pakej yang agak murah dan menjimatkan.. lebih 50% leh jimat. apa salahnya grab 1 pakej untuk diri sendiri...nak buat gift pon boleh... kalau tak faham atau nak tahu lebih lanjut rerajinkan diri baca kat sini.

Macam-macam ada uolls bukan pakej spa je.. macam-macam...okeh!

Ai nak recommend kat uolls, cari la memana pakej spa untuk reward diri sendiri...hilangkan sikit stress tu. Sesambil tu boleh tenangkan minda dan badan kan..kan..kan. tidak kisahlah spa mana pon yang uolls berminat..tapi rasanya mereward diri dengan bermanja dispa amat berbaloi..ongkos kecik..pakej kecik la..ongkos besar..BESARllaaa pakejnye..hiks. Cari la pakej yang termampu bukan yang membebankan..

Dan satu lagi ..nak bagi tips! jika uolls bukan peng "spa" tegar dan portion belanja lain-lain agak terhad.. sila cekalkan diri anda dengan pujuk rayu Miss Miss spa tu untuk beli pakej-pakej yang ditawarkan tu yer...kang elok-elok nak berjimat..terus leburrrr..koyak poket uolls..

Lainlah kalau uolls ni memang pengunjung atau pengguna spa mingguan ..harusss la..tengok pakej yang ditawarkan..sebab kadang-kadang agak murah dan berbaloi untuk pelaburan kesihatan & kecantikan badan anda..yang penting jangan kedekut $$$...




ini spa yang ai pegi masa kat jb.. CRES

3 comments:

  1. Idaman Spa - PRIMA SAUJANA KAJANG (utk wanita & lelaki)
    call : 017 259 5991 naz, 014 261 9206 betty
    Sauna Herba - RM 20
    Spa Hydroterapi - RM 20
    Buang Toksin - RM 20
    Normal Facial - RM 25
    Buang Resdung - RM 25
    Bekam Angin - RM 35
    Urut Terseliuh - RM 35
    Full Body Massage - RM 50
    Full Body Scrub - RM 50
    Mandi Susu - RM 50
    Mandi Bunga - RM 50
    Urut Lepas Bersalin - RM 50

    PAKEJ EKONOMI RM 35
    1,spa hydro + sauna herba
    2.terapi buang toksin + urut kaki

    PAKEJ EKONOMI RM 45
    1.normal facial + buang resdung
    2.bekam angin + urut kaki

    PAKEJ SPECIAL RM 55 (harga biasa RM 75)
    1.spa + sauna + bekam
    2.spa + resdung + facial

    PAKEJ SPECIAL RM 65 (harga biasa RM 85)
    1.facial + sauna + bekam
    2.urut badan + bekam

    PAKEJ SPECIAL RM 75 (harga biasa RM 95)
    1.spa + Sauna + urut badan
    2.buang toksin + facial + lulur

    PAKEJ SPECIAL RM 88 (harga biasa RM 150)
    1.Full Body Massage + Body Scrub + Mandi Susu
    2.Full Body Massage + Body Scrub + Bekam Angin
    3.Full Body Massage + Mandi Susu + Mandi Bunga

    PAKEJ LEPAS BERSALIN RM 88 (harga biasa RM 150)
    1.Urut Badan + Urut Peranakan + Bertungku + Sauna
    2.Urut Badan + Urut Peranakan + Lulur + Spa

    PAKEJ IDAMAN RM 99 (harga biasa RM 150)
    1.Spa+Sauna+Facial+Lulur+Urut Badan
    2.Spa+Sauna+Facial+MandiSusu+UrutBadan

    PAKEJ IDAMAN RM 150 (harga biasa RM 250)
    1.Spa+Sauna+MandiSusu+Bekam+Facial+Lulur+UrutBadan
    2.Spa+Sauna+Facial+Lulur+UrutBadan+MandiBunga+Resdung

    PAKEJ PENGANTIN BARU RM 99 (harga biasa RM 215)
    1.Spa+Sauna+Facial+Lulur+UrutBadan+MandiSusu
    2.Spa+Sauna+Facial+MandiSusu+BuangToksin+Lulur
    3.BuangToksin+sauna+facial+UrutBadan+Mandisusu+Lulur

    PAKEJ PENGANTIN BARU RM 150 (harga biasa RM 265)
    1.spa+sauna+facial+lulur+urut badan+MandiSusu+MandiBunga
    2.Facial+Spa+UrutBadan+BuangToksin+lulur+MandiSusu+MandiBunga

    FRIDAY SPECIAL Package RM 50 (harga biasa RM 100)
    1.Spa+Sauna+BuangToksin+Facial
    2.Spa+Sauna+Facial+Resdung
    3.Facial+Bekam+BuangToksin+Resdung
    4.Spa+Sauna+Facial+Bekam

    ** Jom JANA SIDE INCOME **
    call / sms naz : 017 259 5991

    Anda suka melancung ?
    sertai Euro Vacation Program
    Melancung ke Eropah cuma bayar rm500 je

    Cara mudah Jana Wang
    Beli barang sekali je
    Lepas tu tunggu je duit masuk ke AC Bank anda

    Buat Duit dengan FOREX
    Dgn Modal serendah 100 ke 200 USD je
    Boleh dapat Pulangan INCOME berlipat kali ganda

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe buat iklan free kat blog saya..hehehe

      Delete
  2. Wah artikelnya keren..
    Sambil baca artikel ini, Aku numpang promosi ya jualan saya kaos kaki wanita ya
    moha makin bagus lg artikelnya ...

    ReplyDelete