Monday, October 24, 2011

finally i reward myself with this perfume....


Alhamdulillah...

Syukur masih berpeluang untuk menjenguk blog yang dah bersawang ni.... hahahha.. bukan apa.. kekangan masa untuk mendulukan kerja-kerja opis membuatkan semua idea-idea dan ceritera saya sepanjang last entry..terbiar begitu saje.. malah ada
yang saya tak ingat nk tulis apa..hahahaha sebokk sangat la konon...

ok..aku juga nak bersyukur kerna masih diberi peluang menghirup udara dan menikmati kehidupan dibumi ALLAH ini... sekarang aku dah menambah 1 lagi angka...hehehhehe...

sebagai hadiah untuk diri sendiri... jeng jeng jeng
.... parfume yang lama aku IDAMKAN.... ini lah dia...



...mmmmm....wanginye.... terus grab 100 ml (kepochee kan itu pon nk bagi tau..hahhaha..)

untuk pengetahuan, macam dah jadi hobi pulak tuk aku menghadiahkan diri sendiri dengan sesuatu...menguatkan lagi semangat untuk tidak berkira dengan apa yang aku nak ..adalah ayat ini.."KO BELI JE APA KO NAK ...!!! kalau tak nanti kempunan" hahaha..ini ayat dari bos aku.. apa ada hal..folow je la... ada jugak nk buat hati kering tuk hadiah diri sendiri... kah kah kah... kah..kah...

HAPPY BELATED BIRTHDAY TO ME!!!!!!

2 comments:

  1. macam setuju je dgn ayat bos tu...

    ReplyDelete
  2. hahahaha..harus setuju.. tq qaseh jadi follower .. :)

    ReplyDelete